۲۵ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶:۱۳

قربانپور: بارش ها در آذربایجان غربی ۸۶ درصد افزایش یافت

قربانپور: بارش ها در آذربایجان غربی ۸۶ درصد افزایش یافت

ارومیه - مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی گفت:بارش ها در استان سال زراعی جاری نسبت به سال قبل ۸۶ درصد و نسبت به بلند مدت ۲۴  درصد افزایش داشته است.

محمد قربانپور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بارش ها در استان طی سال زراعی جاری نسبت به سال قبل ۸۶ درصد و نسبت به بلند مدت ۲۴ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: بیشترین میزان بارش سامانه اخیر مربوط به شهر نالوس به میزان ۱۰۴.۱ میلی متر گزارش شده و بارش شهرستان ارومیه ۴۲.۲ میلی متر است.

قربانپور در خصوص میزان بارش حوزه دریاچه ارومیه افزود: در سال زراعی جاری میزان بارش حوضه دریاچه ارومیه ۲۲۴.۸ میلیمتر است که این میران سال قبل ۱۲۰.۸‌ میلیمتر و در بلندمدت ۱۸۰.۶ میلیمتر بود.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: در طی ۲۴ ساعت گذشته با ادامه فعالیت سامانه بارشی شاهد ناپایداری های جوی به شکل بارش عمدتا باران بودیم که براساس هشدار نارنجی بیشترین میزان بارش ها در نواحی جنوبی و مرکزی رخ داد. بالاترین مقدار بارش ثبت شده از ایستگاه خودکار نالوس با ۹۱ میلی متر و شهرستان اشنویه با ۸۲ میلی متر بود.

وی ادامه داد: میزان بارش در مرکز استان ۴۱ میلی متر ثبت و گزارش شده و از امروز با تضعیف سامانه بارشی تا ساعات بعد از ظهر بارش خفیف باران در برخی نقاط بویژه نواحی جنوبی ادامه خواهد داشت.

قربانپور یادآور شد: از بعد از ظهر دوشنبه تا اواخر وقت روز سه شنبه گذر امواج ضعیف و کم دامنه تراز میانی جو سبب بارشهای خفیف و پراکنده برف و باران در برخی نقاط استان خواهد شد.

وی گفت: همچنین طی امروز افزایش گرادیان خطوط فشاری، وزش باد نسبتا شدید در برخی ساعات ( بویژه نواحی جنوبی و مرکزی) را به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی اضافه کرد: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه به طور موقت جوی پایدار حاکم شده و از اواخر وقت پنجشنبه، فعالیت سامانه بارشی جدید تا اوایل هفته آینده سبب بارش متناوب باران ( در مناطق کوهستانی و سردسیر بارش برف) و وزش باد خواهد شد.

وی اظهار کرد: شهرستان شاهین دژ با کمینه دمای ۱- و بیشنه دمای ۱۳.۷ به عنوان سردترین و نیز گرمترین نقطه استان در ساعات سرد و گرم شبانه روز گذشته گزارش شد.

قربانپور گفت: دمای ارومیه دیروز در گرمترین ساعات به ۱۰.۲ و امشب در خنک ترین ساعات به ۴ در جه سانتیگراد رسید. بررسی الگوهای دمایی حاکی از افزایش نسبی و جزئی دماهای بیشینه در سطح استان است در حالی که از امشب با کاهش ابرناکی، کاهش نسبی دماهای کمینه در انتظار است.

کد مطلب 6776297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha